Lastbil Show 2011
Med et areal på over 200.000 m2 (ca. 27 fodboldbaner) bliver Lastbil Show 2011 arealmæssigt den største af sin art nogensinde på dansk grund. Dette udstillere og leverandører til branchen unikke muligheder for at vise deres nyheder og produkter frem i Vandel 25. og 26. juni.
»Vi må sige, at vi er glade og stolte over den opbakning, transportbranchen giver Lastbil Magasinet til dette arrangement,« siger bladets salgschef, Bjarne Routhe.

Sidste år deltog 98 udstillere på messen, der var landets største i 2010. I år er konkurrencen endnu hårdere, og blandt andet har messen i Herning i april gjort et stort indhug i budgettet hos mange udstillere, og det har arrangørerne da også kunnet mærke.

»Antallet af udstillere er indtil videre lidt mindre end i 2010, og flere har valgt at udsætte deltagelsen hos os til næste år. Men der kommer hele tiden flere udstillere til, og der bliver lagt meget energi i at lave en masse rigtig flotte stande,« siger Bjarne Routhe.

Arrangørerne lægger mange kræfter i, at publikum skal kunne se alle de førende lastbilmærker. Trailerleverandørerne kommer med en lang række forskellige trailere og opbygninger. Der vil ligeledes være kraner samt en lang række af tilbehør som bl.a. partikelfiltre, finansiering, sikkerheds- og overvågningsudstyr. Desuden kommer flere af uddannelsesinstitutionerne og fortæller om de forskellige muligheder for både uddannelse og efteruddannelse.

»Selvom der har været turbulens inden for branchen de sidste år, viser det sig, at behovet for og ønsket om at præsentere sine produkter til et bredt publikum er større, end vi havde forventet,« siger Morten Maintz, der er arrangementschef for TRANSPORTmessen.

Jens Kristoffersen, adm. direktør for en af udstillerne, Palfinger Danmark A/S, siger:
»Vi udvikler til stadighed på vores store og varierede kranprogram til gavn for vores kunder. Det vil vi gerne benytte TRANSPORTmessen til at vise. Vi synes også det er vigtigt, at selvom branchen har været ekstremt presset de sidste 3 år, at vi giver vognmænd, chauffører og opbyggere mulighed for at se det nyeste indenfor branchen«

Mikael Friis, pressechef hos Scania Danmark A/S
”Scania har altid deltaget på Lastbil Magasinets Lastbilshows, og vi er selvfølgelig med igen i år. Vi lægger især vægt på at få en snak med de mange chauffører, som er flittige gæster i vores telt. Det gælder både de mange chauffører, som er medlem af Scania Drivers Club og de, som ikke er det. Vi betragter Lastbilshow som en god social begivenhed i branchen, hvor vi har rigtig god mulighed for at komme i kontakt med chaufførerne, som er meget vigtige for Scania. At sætte chaufførerne i fokus er ikke bare noget vi siger – vi gør det!

Lars Jensen, Salgsansvarlig, Jyske Finans A/S
”Jyske Finans A/S vil igen i år være repræsenteret på TRANSPORTmessen i Vandel, hvor vi er klar til at tage godt imod vores kunder og nye forretningsforbindelser. Så vi ser frem til en god messe i Vandel”

Ligesom sidste år bliver der stillet et stort demo-område til rådighed, hvor udstillerne har mulighed for at demonstrere deres produkter. Det var et populært tilløbsstykke i 2010, og der vil igen være stor aktivitet på demo-pladsen i år.

»I år har udstillerne også fået mulighed for at have et lille demo-område ved deres egen stand, ligesom udstillerteltet er flyttet til centrum af udstillerområdet for at gøre det så let som muligt for alle at komme til,« fortæller Morten Maintz.

TRANSPORTmessen finder sted ved Vandel Park lørdag og søndag den 25. og 26. juni 2011. Samme weekend afholdes Lastbil Show for 13. gang på samme område, og her ventes over 500 lastbiler at deltage i det populære lastbil-træf.
Lastbil Show for 13. gang
Som du måske allerede ved, arrangerer Lastbil Magasinet Nordens største lastbiltræf den 25. og 26. juni på Vandel Flyveplads ved Billund.
  

Det er 13. gang vi afholder LastbilShow og opbakningen har været stor i alle årene. Selvom der er krise i branchen, mødes fagfolk til en uforpligtende afslappende weekend med masser af underholdning.

Udover alle de flotte lastbiler man kan nyde, har vi igen i år TRANSPORTmessen som er en udstilling på op mod 1,5 km med udstillingsstande i begge sider med et hovedstrøg i midten.

Hold øje med www.lastbilshow.dk, hvor der løbende vil være opdateringer af informationer i forbindelse med showet.
Annoncer